Bokför själv

en smart paketlösning för dig som är småföretagare

SÅ HÄR GÅR DET TILL

För dig som vill sköta din löpande bokföring själv erbjuder jag paketlösningen"bokför själv"där jag på Ekonomibyrån i Halmstad som byrå agerar som ekonomiska rådgivare och bollplank.


Du ansvarar för din löpande bokföring, fakturering, betalningar, lönehantering, rapportering till Skatteverket.

"Bokför Själv" tjänsten innebär att du under 1 år till en fast månadskostnad får:


Uppföljning- & rådgivningsmöten

Vi träffas varje kvartal för att stämma av och gå igenom den bokföring som skett innan rapportering lämnas till skatteverket.


Telefonsupport

Du har fri telefonsupport för kortare ärenden om max 15 minuter.


Bokslut & Deklaration

Jag biträder dig med att upprätta ett korrekt årsbokslut med kompletta underlag och bilagor till samtliga balansposter. Vi går igenom, förklarar och resonerar runt ditt företags resultat och samtalar om eventuellt skatteupplägg inför upprättande av bolagets deklaration.


Så här kommer du igång

För att komma igång med tjänsten "bokför själv" bokar du ett personligt möte med oss där vi ser över statusen på ditt företags bokföring. Du ges då möjlighet att beskriva ditt företag och din verksamhet.

Tillsammans utformar vi sedan den enklaste och smidigaste digitala hanteringen för ditt företags ekonomirutiner. Därefter lämnar vi ett offertförslag på din månadsavgift. Vi arbetar  huvudsakligen i VISMA e-ekonomi (webbaserat).

BOKA DITT FÖRSTA MÖTE

Ring, mejla eller använd formuläret nedan så kontaktar vi dig.

 
 
 
 
 
 
Välkommen till ekonomibyrån i halmstad!

Ekonomitjänster med personligt engagemang.