OM OSS

Vårt motto är enkla strukturer, ordning och reda och att man håller uppsatta tidsramar. Om du väljer oss som en partner i ditt företagande, så ska vi göra det vi kan för att lotsa dig och ditt företag genom bokföringslagen, årsredovisningslagen, skatteförfarandelagen och andra regelverk.


Hos oss spelar inte storleken på företaget någon roll. Det viktigaste för oss när vi väljer om vi ska inleda ett samarbete eller ej är att hjärtat är på rätt ställe och att man brinner för sitt företag. 


Vi har sedan starten 2003 haft förmånen att samarbeta med ett stort antal härliga företagare som alla brinner för sina affärsidéer. Vi ser det som en av våra viktigaste uppgifter att försöka hjälpa alla våra kunder att förverkliga sina företagsdrömmar på ett så framgångsrikt och lönsamt sätt som möjligt. 


Vill du börja samarbeta med oss får du gärna ta kontakt med oss. Vi bestämmer en tid för ett förutsättningslöst möte där du får tillfälle att berätta om ditt företag och dess affärsidé. Vid träffen berättar även vi om hur vi arbetar. Det viktigaste när man väljer en samarbetspartner är för oss att personkemin stämmer och att man redan från början är överens om ramen för samarbetet. Resten brukar lösa sig under resans gång.


Nomineringar och utmärkelser


  • November 2022  uppdataterade vi vår årliga certififiering som redovisningsbyrå i Visma eEkonomi.

  • 2015 nominerades Ekonomibyrån till Årets Framtidsbyrå av branschorganisationen FAR.Välkommen till ekonomibyrån i halmstad!

Ekonomitjänster med personligt engagemang.